Natuurhuisje in Hamra – Midden-Zweden – Zweden – 31116

Natuurhuisje in Hamra – Midden-Zweden

Dit natuurhuisje is voor twee of vier personen en is gelegen midden in de bossen van Varmland. De stuga, Zweeds voor cottage, biedt ruimte aan een tweepersoonsbed, kleine keuken en eettafel en een gezellig zitje. Het natuurhuisje ligt midden in het bos, op het voormalig boerenbedrijf, landgoed of hoeve, De hoeve, Hamra Gärdåsen, stamt al uit de 17e eeuw. In de loop van de afgelopen drie eeuwen is het landgoed uitgebreid met diverse functionele gebouwtjes die voor een boeren bedrijf nodig zijn. De hoeve is van oorsprong zelfvoorzienend langzaam komt dit steeds meer terug, we hanteren een bio-ecologisch beginsel. Op korte afstand van Hamra zijn in de bossen diverse prachtige meren. Het is er heerlijk stil, met op de achtergrond de geluiden van de kraanvogels en roofvogels. Op zomerse dagen zweven de roofvogels op de thermiek boven de tuin. Met het vallen van de avond komen vaak de herten en de elanden de tuin bezoeken, de volgende dag vind je vaak de tekenen van hun nachtelijk verblijf.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Hamra
Regio: Midden-Zweden
Land: Zweden
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
hondenschaal, kinderbed, koel-/vriescombinatie, meertje, parking, terras, terras (prive), tuin, verwarming (elektrisch), wasmachine, Barbecue, hondenmand, hondenschaal, kinderbed, koel-/vriescombinatie, meertje, parking, terras, tuin, tuinmeubilair, wasmachine, verwarming (CV), speelweide, wasmachine (gedeeld met anderen), Contactloos verblijf, tweepersoonsbed, drinkwater, sanitaire voorzieningen, toilet, douche, warm water, elektriciteit

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Als natuurliefhebber moet Zweden wel op jouw lijstje staan als vakantiebestemming. In de ongerepte natuur kun je heerlijk de rust opzoeken en samen met de duizenden meren en de oneindige bossen zorgt dit ervoor dat jij een onvergetelijk verblijf zult hebben in je vakantiehuis in Zweden. Zweden is één van de meest dunbevolkte landen van heel Europa. Dit zal je ook merken als je tijd doorbrengt in de natuur, er is een kans dat je heel de dag niemand tegenkomt! De perfecte plek om te genieten van een rustige vakantie, omgeven door de adembenemende natuur van dit Scandinavische land. Wil jij meer weten over een vakantie naar dit prachtige land? Of het nu een weekendje, midweek of last-minute moet zijn, bij Natuurhuisje kan het allemaal! Lees dus snel verder over de prachtige natuur, de leukste activiteiten en meer.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in HamraMidden-Zweden

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie